امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 875
  پرینتخانه » دسته مطالب اسلایدری, سیاسی تاریخ انتشار : 21 سپتامبر 2019 - 1:36 | | ارسال توسط :

مطالبات جدی خانواده های شهدای ترور رژه از مسئولین

فریاد خوزستان گزارش می کند: مطالبات جدی خانواده های شهدای ترور رژه از مسئولین   صبح روز ۳۱ شهریور سال گذشته، خبر حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح همه را اندوهگین ساخت. در این میان خانواده های نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی بیش از همه نگران فرزندان، همسران و پدران خود بودند که قرار […]

مطالبات جدی خانواده های شهدای ترور رژه از مسئولین

فریاد خوزستان گزارش می کند:

مطالبات جدی خانواده های شهدای ترور رژه از مسئولین

 

صبح روز ۳۱ شهریور سال گذشته، خبر حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح همه را اندوهگین ساخت. در این میان خانواده های نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی بیش از همه نگران فرزندان، همسران و پدران خود بودند که قرار بود در رژه ۳۱ شهریور اهواز شرکت کنند. هرکسی شماره همراه عزیز خود را می گرفت و یا از طریق رفقا و دیگران سعی می کرد از سلامتی عزیز خود خبر بگیرد.

در این میان اما ۲۳ خانواده، خبر شهادت عزیز خود را از پشت خطوط تلفن شنیدند. اگرچه شهادت برای همه آنان افتخار بوده اما درد دوری و کشته شدن غافلگیرانه و مظلومانه، تا قیام قیامت بر قلوب این خانواده ها ماندگار شده و هر خبر خوبی نقش تسلای دلهای آنان را خواهد داشت.

خانواده های شهدا در یکسال گذشته، خود مرهم درد خود بودند؛ فراموشی آنان از سوی برخی مسئولین و از یاد رفتن حادثه از اذهان عمومی و رسانه ها، دردی افزون است که عموم این داغدیده ها در کنار غم عزیزانشان چشیده اند. در این میان مطالبات به حقی از سوی خانواده های شهدا وجود دارد که مسئولین باید با جان و دل گوش داده و برای تسلای دل آنان، اجرا نمایند.

 

اول؛ اشد مجازات عاملان حادثه تروریستی:

اگرچه ۴ نفر تروریستی که به رژه اهواز حمله کردند به هلاکت رسیدند اما حتماً اینها، عوامل و پشتیبانانی داشته اند که باید هرچه سریعتر شناسایی و به مجازات برسند. برخی منابع از دستگیری ۳۰ تا ۴۰ نفر از عاملان مرتبط با این اقدام تروریستی خبر می دهند اما آیا یکسال برای روند دادرسی پرونده ها کافی نبوده و نباید تابحال این پرونده ها با قید فوریت به سرانجام می رسیدند؟ و احکام قصاص و سایر احکام صادره را به اجرا در می آوردند؟ حالا این مسئله یکی از مطالبات عموم مردم خاصه خانواده های شهدا و جانبازان حادثه رژه است که فریاد خوزستان امیدوار است هرچه سریعتر به سرانجام برسد.

 

دوم؛ برخورد با مسئولینی که در تأمین امنیت رژه کوتاهی کرده اند:

بی تردید دشمنان اصلی این مرزوبوم که آمریکا و اسرائیل و سعودی و تروریست ها و منافقین می باشند همیشه از قصورات و ضعف ها و کوتاهی های دستگاه ها و مسئولین داخلی سوءاستفاده کرده و حادثه می آفرینند. اگرچه اقتدار امنیتی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سراسر منطقه خاورمیانه مورد تعجب صاحب نظران بین المللی شده که چگونه در منطقه ای از آتش، نظامی اسلامی توانسته امنیت را در سرتاسر ایران بگستراند. اما کمترین کوتاهی و ضعف و قصور برخی مسئولین و دستگاه های این حوزه، با جان و امنیت مردم سروکار دارد. حادثه تروریستی رژه اهواز را تروریست های تکفیری آفریدند اما کوتاهی برخی از دستگاه های مسئول در این زمینه واضح بود. برخی نمایندگان و مسئولین بعد از حادثه تروریستی در مجلس شورای اسلامی در سال ۹۶ به صراحت از برخی کوتاهی ها و غفلت ها سخن گفته اند. مستندات پس از حادثه رژه اهواز نیز نشان می دهد وجود غفلت و قصور محرز بود.

حال خانواده های معزز شهدای ترور خوزستان، کماکان منتظرند تا دستگاه قضایی ویژه نیروهای مسلح، هرچه سریعتر «بدون کمترین ملاحظه ای با این و آن»، این حادثه را ویژه بررسی کرده و مسئولینی را که در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده اند -در هر سطحی- مورد برخورد قرار دهد. تنزل درجه، عزل، زندانی یا هر حکمی که دستگاه قضای جمهوری اسلامی برای مسئولین مربوطه صادر کند موجب تسلای خاطر خانواده های شهدا و عموم مردم خواهد شد و همچنین موجب می شود که دستگاه ها من بعد، دقت بالاتری به خرج داده و کوتاهی و غفلت نکنند تا راه تکرار اینگونه حوادث برای همیشه بسته شود.

بی شک، ملاحظه این و آن به دلایل واهی و مصلحت های کاذب و شُل گرفتن در این مسئله، راه تکرار این حوادث را در آینده باز خواهد کرد.

سوم؛ ساخت یادمان شهدای ترور خوزستان در محل حادثه:

پارک شهید محمدرضا سبحانی اهواز سالهاست که در منطقه لشکر و بلوار قدس با نام همین شهید عزیز مزین شده است. یکی از مطالبات خانواده های شهدا ساخت یک یادمان یا المان مخصوص ۲۳ شهید در محل حادثه است تا به عنوان سند مظلومیت شهدای حادثه تروریستی باقی بماند و محل رجوع مردم و خانواده های شهدا و برگزاری مراسمات معنوی در مناسبت های مختلف در تاریخ ثبت شود. نامگذاری یکی از میادین یا خیابان های اصلی شهر اهواز به نام این شهدای عزیز و ساخت یادمان و المان مخصوص شهدا در محل حادثه از مطالبات به حقی است که انتظار است مسئولین محترم تعجیل به عمل آورند.

 

چهارم؛ توجه بنیاد شهید و نهادهای مربوطه به رسیدگی به خانواده های شهدا و جانبازان حادثه ترور:

یکی دیگر از مطالباتی که است که مسئولین محترم باید در این زمینه بکوشند رضایت این خانواده ها را به جا بیاورند. رسیدگی به خانواده های شهدا دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و تأمین امنیت شهرها و مرزها و شهدای ترور، وظیفه اصلی بنیاد شهید و سایر دستگاه هاست. مبادا این نهادها رسیدگی به خانواده های این عزیزان را به تعویق انداخته یا با بهانه های مختلف بطور کامل انجام ندهند.

 

پنجم؛ هر کدام از خانواده های شهدا با توجه به منطقه محل زندگی، مطالبه ای دارد که مسئولین هر شهر و منطقه می بایست با جان و دل شنیده و به آن رسیدگی نمایند. مزار این شهدا، تا قیام قیامت محل زیارت اهل دلی است که به مظلومیت این عزیزان باور دارند. فریاد خوزستان امیدوار است مسئولین مربوطه این مطالبات را شنیده و برآورده نمایند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.