امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 1325
  پرینتخانه » آرشیو, پرونده ویژه, دسته مطالب اسلایدری, کارآفرینی و اقتصاد تاریخ انتشار : 13 مارس 2023 - 21:34 | | ارسال توسط :
فریاد خوزستان گزارش می کند:

حسین هدایتی؛ #فولاد_خوزستان و پرونده فساد!

روزهای گذشته خبر انتصاب #علی_محمدی به سرپرستی #فولاد_اکسین_خوزستان (شرکت دولتی وذیل وزارت کار) منتشر شد. براستی علی محمدی کیست؟ پشت پرده این انتصاب چیست؟ این انتصاب با فولاد خوزستان چه ارتباطی دارد؟ تیم هدایتی چه نقشی دراین ماجراها دارد؟!

حسین هدایتی؛ #فولاد_خوزستان و پرونده فساد!

حسین هدایتی؛ #فولاد_خوزستان و پرونده فساد!

روزهای گذشته خبر انتصاب #علی_محمدی به سرپرستی #فولاد_اکسین_خوزستان (شرکت دولتی وذیل وزارت کار) منتشر شد. براستی علی محمدی کیست؟ پشت پرده این انتصاب چیست؟ این انتصاب با فولاد خوزستان چه ارتباطی دارد؟ تیم هدایتی چه نقشی دراین ماجراها دارد؟!

شرح پرونده‌های حسین هدایتی مفصل است. برخی از مسائل وی مرتبط با شرکت نَوَرد و لوله اهواز است. شرکت نورد لوله اهواز در سال ۹۲ بعنوان واگذاری به بخش خصوصی به فردی به نام #امیر_مهریزی (از وابستگان هدایتی) واگذار شد. این شخص به تعهدات خود پایبندی نداشت و اقساط این واگذاری را پرداخت نکرد.

سازمان خصوصی سالهای بعد تصمیم گرفت شرکت را به فرد دیگری واگذار کند ولی شرکت به مرز ورشکستگی رسیده بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشتر محصولات تولیدی شرکت نورد و لوله اهواز به شرکت «استیل آذین ایرانیان» که مالکش حسین هدایتی بود، فروخته می شده و خبری از صورتحساب‌های آن نبود!

در سال ۹۴، دو نفر از نیروهای حسین هدایتی به اسامی #امین_ابراهیمی و #محمد_کشانی از طرف شرکت های وابسته به هدایتی در هیئت مدیره شرکت نورد و لوله اهواز منصوب شدند. پیش از این علی اکبر هدایتی(پسر حسین هدایتی) عضو هیئت مدیره نورد لوله اهواز بود.

با نظر هدایتی در سال ۹۵، #امین_ابراهیمی مدیرعامل شرکت نورد و لوله اهواز شد تا برنامه‌های هدایتی بهتر پیش برود! برنامه‌های هدایتی خوب پیش رفت ولی شرکت نورد و لوله، روز به روز بدتر شد! تیم هدایتی، نورد لوله اهواز را نابود کردند. بدهی شرکت تقریباً ۱۰برابر دارایی شرکت شد. بدهی‌های این کارخانه درسال ۹۵ مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان بوده در صورتیکه که دارایی‌های آن ۵۰ میلیارد تومان برآورد می شد. خروجی این مدیریت، تجمع وتحصن روزانه صدها کارگر نورد بعلت عدم پرداخت حقوقشان بود!

هدایتی بهمن ۹۶ به سراغ «فولاد خوزستان» رفت و در قبال خرید یک درصد از فولاد خوزستان به نام شرکت «سامان تجارت مجد»، #امین_ابراهیمی را به عضویت هیئت مدیره فولاد خوزستان در آورد و با خرید یک درصد دیگر به نام شرکت «بنیان گستر کاوا»، #محمد_کشانی را به عضویت هیئت مدیره درآورد!

در حالی که قریب ۴۷ درصد سهام فولاد خوزستان به نام بنیاد تعاون سپاه بود، کشانی نیروی هدایتی که مالک فقط یکی دو درصد از سهام فولاد خوزستان بود، مدیرعامل این شرکت شد! بعید است بنیاد تعاون سپاه، همراه نبوده باشد! مدیرعاملی کشانی در فولاد خوزستان، شرایط ویژه‌ای برای این شبکه رقم زد!

تیم هدایتی و جریان حاکم بر #فولاد_خوزستان برای اینکه #فولاد_اکسین_خوزستان را به نفع فولاد خوزستان تصاحب کند دست به یک طراحی ویژه زد. آنها از طلب فولاد خوزستان از اکسین، استفاده کرده و تمام حساب های اکسین را مسدود کرده و مواد اولیه به فولاد اکسین ندادند تا به مرز ورشکستگی برسد!

در نتیجه‌ی این فشارها، با نظر علی احمدیان دست راست محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه دولت دوازدهم، در بهمن ماه ۹۷، «امین ابراهیمی» که همزمان عضو هیئت مدیره فولاد خوزستان و قائم مقام کشانی بود را به مدیرعاملی #فولاد_اکسین رساندند تا او را ناجی فولاد اکسین جلوه دهند! چگونه؟

محمد کشانی مدیرعامل فولاد خوزستان و شوهر خواهر ابراهیمی، دستور بازگشایی حساب های فولاد اکسین و دادن مواد اولیه را صادر می کند تا گشایش ها رخ بدهد! اینگونه ابراهیمی ناجی اکسین لقب گرفت اما طرح الحاق فولاد اکسین به فولاد خوزستان به نتیجه نرسید!

در سالهای ۹۷ و ۹۸ فسادهای #حسین_هدایتی سر بر می‌آورد و دستگیر می شود. برای افراد پرونده مختلفی تشکیل شده و جلسات دادگاه برگزار می شود و مسائل عجیبی از فساد هدایتی مطرح می شود. بعدها هم به ۲۰ سال حبس محکوم می‌شود.

در حرکتی زیرکانه، #علی_محمدی، معاون منابع انسانی و امور اجتماعی و عضو دیگر هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان جایگزین #محمد_کشانی می شود. او هم دست به اقداماتی می زند و بعلت تشکیل پرونده در سازمان بازرسی برای برخی تخلفات در آذرماه ۹۹، جابجا شده و «علی قلعه نوی» جایگزینش می شود!

برخی منابع می گویند سه ماه طول کشید تا عوامل سازمان بازرسی بتوانند وارد #فولاد_خوزستان شوند و در این مدت، برخی افراد پرقدرت در شرکت سهام دار (بنیاد تعاون) و همچنین مدیرعامل، اجازه ورود ندادند تا دستور بازداشت مدیرعامل صادر شد! معلوم نیست در این سه ماه چه کرده اند!

در ادامه، پرونده ای در سازمان بازرسی و سپس شعبه ۱۰بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز به ش پرونده ۹۹۰۹۹۸۶۱۱۴۹۰۰۳۴۰ برای برخی مدیران گذشته و وقت فولاد خوزستان تشکیل می شود که تاکنون متأسفانه خبری از آن نیست! سوالات جدی در این زمینه مطرح است که چرا بازپرس پرونده جابجا شد؟ چرا کارشناسان پرونده تغییر کردند؟ چرا از سال ۹۹ هیچ خبری و شفافیتی درباره این پرونده در رسانه ها نشده؟ پشت پرده این قضایا چه کسانی اند؟ چرا این پرونده جلو نمی رود؟ علت دادن خانه های سازمانی فولاد خوزستان به برخی دستگاه های نظارتی –مثلاً برخی افراد ناجای وقت- چه بود؟

چرا نام و مستندات فلان مدیر از پرونده در سازمان بازرسی، در ازای استخدام دختر مدیر یکی از دستگاه های نظارتی در فولاد اکسین، حذف شد؟ چگونه نفرات حسین هدایتی با یک درصد سهامی در فولاد، مدیرعامل‌های این شرکت شده اند؟! و چرا به دنبال تصاحب فولاد اکسین هستند؟

چرا افرادی که هنوز پرونده مفتوح قضایی دارند و با قرار وثیقه آزادند باید بعنوان مدیرعامل منصوب شوند؟ مگر بنا نبود در دولت آقای #رئیسی شاهد تکرار این اتفاقات نباشیم؟ موضع وزیر کار جناب #صولت_مرتضوی در این ماجرا چیست؟ چرا برخی نمایندگان اهواز #مجتبی_یوسفی از این انتصاب حمایت می‌کنند؟

باتوجه به ناکام ماندن نقشه الحاق فولاد اکسین به فولاد خوزستان در سال های گذشته، حالا مجدد، داستان انتصاب ابراهیمی تکرار می شود و این بار «علی محمدی» به مدیرعاملی منصوب شده است. علی محمدی هم مانند ابراهیمی، عضو هیئت مدیره فولاد خوزستان است! این انتصاب دقیقاً تکرار همان ماجراست!

به نظر برخی کارشناسان، فولاد اکسین می‌تواند طی برنامه‌ریزی دقیق و راهبردی چندساله بعنوان یک رقیب قدرتمند برای فولاد خوزستان باشد و پا را جلوتر بگذارد اما این اتفاقات و انتصابات، اگر به پروژه الحاق نیانجامد، قدرت رقابت را سلب می‌کند!

بخشی از گزارش های خبری با مضامین بالا که سال های گذشته در رسانه های رسمی منتشر شده ولی هیچوقت تکذیب نشده را در ادامه ببینید: روی عکس های کلیک کنید تا وارد سایت مربوطه شوید:

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.