امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 29 March , 2024
امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 794
  پرینتخانه » پرونده ویژه, دسته مطالب اسلایدری تاریخ انتشار : 19 مارس 2019 - 10:47 | | ارسال توسط :

۹۷، سال سخت خوزستان

۹۷، سال سخت خوزستان   وقایع و حوادث مهم خوزستان در سال ۱۳۹۷ سال ۹۷ هم مثل تمام سال ها آمد و رفت. مرور وقايع استان خوزستان در اين سال خالي از لطف نيست. چرا که دليل اتفاقات خوب و بد گذشته بر مردم خوزستان را يادآوري مي کند و مي تواند باعث عبرت و […]

۹۷، سال سخت خوزستان

۹۷، سال سخت خوزستان

 

وقایع و حوادث مهم خوزستان در سال ۱۳۹۷

سال ۹۷ هم مثل تمام سال ها آمد و رفت. مرور وقايع استان خوزستان در اين سال خالي از لطف نيست. چرا که دليل اتفاقات خوب و بد گذشته بر مردم خوزستان را يادآوري مي کند و مي تواند باعث عبرت و منشاء شکل گيري اراده هايي بر تغيير وضعيت استان در سال آينده شود.

 

اشتباه احمقانه شبکه دو

اعتراضات جمعي از مردم عرب خوزستان در برخي شهرها به پخش برنامه تلويزيوني شبکه ۲ که در يک برنامه کودک، کاراکتر عروسک قوميت عرب را از جمع عروسک هاي اقوام ايراني حذف کرده بود و همين منجر به جريحه دار شدن احساسات بخشي از مردم شريف عرب خوزستان شد و برخي مي گفتند اين کار عامدانه بوده. اين اعتراضات در تعطيلات نوروز ۹۷، چند روزي با تجمعات بدون درگيري ادامه داشت و با قول پيگيري و ميانداري برخي بزرگان و مسئولان خوزستاني به پايان رسيد.

اين اتفاق گرچه با اشتباه و بي دقتي احمقانه ي برنامه سازان شبکه دو سيما پيش آمد، اما برخي دلسوزان و نمايندگان مجلس مي توانستند بهتر از اين ماجرا را هدايت و مديريت کنند تا اين آتش خشم وسعت نيابد و زودتر خاموش شود.

البته اين اتفاق نشان داد برخلاف ادعاهايي واهي ضد انقلاب و تجزيه طلبان، عرب خوزستان روي هويت ايراني خود بشدت حساس است و غيرت دارد و سهل انگاري در تاکيد روي هويت ايراني خود را بر نمي تابد.

 

آتش سوزي قهوه خانه نوارس

روز ۱۴ فروردين ۹۷ اتفاق عجيب و دلخراشي رخ داد. نوجوان ۱۷ ساله بخاطر اختلاف با صاحب قهوه خانه نوارس کوي علوي اهواز، قهوه خانه را با افراد درون آن به آتش کشيد. در اين حادثه ۱۱ نفر کشته و چند نفر مجروح شدند.

اين حادثه باعث توجه ويژه به وضعيت قهوه خانه ها و چايخانه هاي بدون مجوز شد. برخي مسئولان شهري بر بستن اين مراکز که گاها به مراکز توزيع مواد مخدر و فساد تبديل شده اند، عقيده دارند و برخي معتقدند بيکاري سبب به وجود آمدن چنين مراکزي شده است و تا وقتي براي اشتغال جوانان مناطق محروم فکري نشود، همچنان شاهد رشد قارچ گونه ي اين مراکز خواهيم بود.

موضوع ديگري که در اين اتفاق توجه کارشناسان را معطوف کرد، بحث خشونت بالا در جامعه بود. نمي توان به سادگي گذشت که چه عواملي سبب رخ دادن چنين جنايت هولناکي از يک نوجوان خوزستاني شده است و اين عوامل چه مقدار در جامعه خوزستان گسترش دارد و ايجاد آسيب مي کند؟

متأسفانه با گذشت يکسال از آن اتفاق دلخراش هنوز مسئولين امر، تصميم و اراده اي آنچناني براي حل معضلات قهوه خانه هاي بدون مجوز و جرم خيز و همچنين بساط قليوني ها در اقصاءنقاط شهر اهواز ندارند!

 

مديريت خاموشي ها

مديريت خاموشي ها در تابستان داغ ۹۷ از طريق کاهش ساعات ادارات

در خوزستان بخاطر گرماي بسيار شديد، فرسودگي تجهيزات توزيع و آسيب ديدگي تجهيزات انتقال بر اثر ريزگردها معمولا در فصل گرم خاموشي هاي متعدد رخ مي دهد که براي مردم بسيار غير قابل تحمل است. در سال ۹۶ خاموشي هاي گسترده باعث شد مردم استان در دماي ۵۶ درجه رنج بسياري را تحمل کنند و با مشکلات عديده مواجه شوند. تابستان ۹۷ اما مديريت مصرف توسط مردم، کاهش چند ساعته تايم ادارات با دستور استاندار و کنترل افت مصرف ادارات در مراکز پايش شرکت برق منطقه اي استان در ساعات پر باري سبب شد خاموشي ها کمتر رخ دهد و با مديريت منصفانه تري اعمال شود و خاطره تلخ خاموشي هاي سال قبل تکرار نشود.

فرياد خوزستان اوايل تير ماه در پرونده ويژه “خاموشي” به مطالبه گري در اين موضوع از مسئولان شرکت برق منطقه اي خوزستان پرداخت.

مسئولين خوزستان عجالتاً تصميم گرفته بودند که با تعطيلي ادارات بعد از ساعت ۱۲ و تعطيلي روزهاي مکرر اين خاموشي را کنترل کنند اما بايد بدانند که اين راه حل مقطعي اگرچه باعث مديريت خاموشي شد اما ضربات جبران ناپذيري به اقتصاد و پيشرفت استان زده؛ تعطيلي ادارات و کارخانجات و شرکت هاي توليدي ظلم مضاعف است بر مشکلات مردم خوزستان. هرچند مسئولين طي سال ها ساخت نيروگاه هاي توليد برق در خوزستان را متوقف کرده بودند اما وعده دادند که مجدداً ساخت چندين نيروگاه سيکل ترکيبي را در استان کليد مي زنند.

 

تجمعات کارگري بي سابقه

خوزستان بدليل گستردگي صنايعش يک وجهه کارگري دارد. در سه سال گذشته رکود در بخش صنعت موجب افزايش نارضايتي کارگران شده و آنها بارها براي جلب توجه مسئولين به حل مشکلاتشان ناچار به تجمعات اعتراضي دست مي زنند.

سال ۹۷ بيشترين تجمعات اعتراضي کارگران نسبت به حقوق، مزايا و معوقاتشان  بود. علل عدم پرداخت ها بيشتر بدقولي پيمانکاران، نيمه تعطيلي برخي واحدهاي بزرگ توليدي چون گروه ملي و نيشکر هفت تپه يا تعطيلي برخي پروژه ها چون پروژه مترو بود.

گروه ملي صنعتي فولاد ايران در سه سال اخير به بدترين روزهاي خود از زمان واگذاري اين شرکت به بخش خصوصي رسيد که باعث کاهش خطوط توليد، تعديل نيرو و نيز پرداخت نامنظم حقوق و بيمه کارکنان شرکت شد.

در اين مدت کارگران بارها به تجمع مقابل استانداري دست زدند که در اين تجمعات البته بارها پايبندي خود به اصل نظام، ولايت فقيه و قوانين جمهوري اسلامي را فرياد زده اند اما رسانه هاي معاند توان چشم پوشي از چنين فرصتي براي سوء استفاده و دستيابي به مقاصد خود را ندارند لذا با تحريف واقعيت سعي در اتهام زني به نظام جمهوري اسلامي و القاي عمدي بودن ظلم به کارگران را دارند.

 

بحران شوري آب آبادان و خرمشهر

آب آبادان و خرمشهر سال هاست شور است و اين شوري در برخي فصول سال بيشتر شده و تحمل آن مشکل مي شود. خرداد ماه امسال مصادف با ماه مبارک رمضان،  مردم روزه دار آبادان و خرمشهر و ۱۵۰ روستاي تابعه، با بحران شوري طاقت فرسايي مواجه شدند.

علت شوري آب: يک سوم آب آبادان و خرمشهر از بهمن شير و دو سوم از لوله آب رساني غدير۱ بود که دبي بهمن شير بعلت خشکسالي، انتقال بي رويه آب کارون از بالادست به استان هاي مرکزي، طرح نيشکر، مصرف مزارع پرورش ماهي و کشاورزي به صفر رسيده بود. لوله غدير نيز در چند جا دچار شکستگي شد و جريان معکوس خليج فارس به بستر بهمن شير موجب شوري بي سابقه و غير قابل تحملي شد که نه تنها براي مردم قابليت شرب نداشت، بلکه باعث مرگ دام ها و نيات و نابودي مزارع و باغات شده بود.

فاز دوم طرح آبرساني غدير در سال ۸۷ آغاز شد و بنا بود نهايتا تا سال ۹۳ به بهره برداري برسد. اما تاخير و تعلل ۵ ساله سازمان آب و برق خوزستان و اهمال کاري مسئولين استاني و حتي بي توجهي رسانه ها از مطالبه گري سبب شد اين طرح آنقدر طول بکشد تا کار به اينجا بکشد. گزارش تير ماه فرياد خوزستان با عنوان “ روستاهاي آبادان و خرمشهر، هنوز چشم انتظار آب” در اين باره خواندني ست.

 

ممنوعيت کشت برنج

از اواخر سال ۹۶ از طرف وزارت نيرو و جهاد کشاورزي زمزمه هاي ممنوعيت کشت برنج در خوزستان و برخي استان هاي ديگر بخاطر کم آبي شنيده مي شد. ارديبهشت ۹۷ با شروع سال زراعي اين زمزمه ها رساتر شد و به جهاد کشاورزي خوزستان ابلاغ گرديد. اين ممنوعيت براي کشاورزان خوزستاني قابل تحمل نبود. به گفته رييس انجمن برنج اکران خوزستان اشتغال و معيشت مستقيم و غير مستقيم ۴۰ هزار نفر با اين ممنوعيت تهديد مي شد. امام جمعه اهواز نيز اين موضوع را در خطبه هاي نماز جمعه به مسئولان وزارت نيرو و جهاد کشاورزي هشدار داد و خواستار تجديد نظر شد.  کارشناسان نيز مي گفتند وزرات نيرو و جهاد کشاورزي نبايد برنجکاري را از برنامه حذف کنند بلکه بايد با ارائه روش‌هاي کشت صحيح، موضوع کشت برنج را اصلاح کنند تا کشاورزان بتوانند نسبت به کشت برنج اقدام کنند.

اين مصوبه باعث تجمعات اعتراضي کشاورزان در مقابل ساختمان سازمان آب و برق و استانداري شد. فرياد خوزستان در دومين پرونده ويژه خود بطور مفصل اين موضوع را بررسي نمود.

هرچند مطالبه گري ها باعث تغيير در ابعاد اين تصميم خانمان سوز شد اما قريب ده کشاورز در گتوند شهري که داراي دو سد آبي است به علت کشت برنج و اتهام برداشت غيرمجاز آب و کشت در حد يک يا دو هکتار به ده ضربه شلاق محکوم شدند. هرچند احکام صادره براي اين ده نفر تا يکسال تعليقي بوده و هنوز در مرحله واخواهي است اما اعتراضات گسترده اي را در فضاي مجازي به دنبال داشت.

بيم اين مي رود که زين پس ماجراي ممنوعيت کشت برنج در خوزستان ابعاد جديدي پيدا کند. مسئولين جهاد کشاورزي و سازمان آب و برق در خوزستان هرچه سريعتر بايد تا قبل از فرارسيدن فصل کشاورزي در تابستان فکري اساسي و راه حل صحيحي براي اين مسئله پيدا کنند. ممنوعيت کشت برنج در خوزستان منجر به بيکاري ده ها هزار خوزستاني خواهد شد.

 

اعتصاب کارگران نيشکر هفت تپه

شرکت کشت و صنعت هفت تپه، قديمي ترين کارخانه توليد شکر از نيشکر در کشور است که نيم قرن از تاسيس آن مي گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسي اواخر سال ۱۳۹۴ توسط سازمان خصوصي سازي از چرخه دولتي خارج و به بخش خصوصي واگذار شد.

اما عدم رعايت دقت سازمان خصوصي سازي و وزارت اقتصاد  در انتخاب مديران شايسته، اين کارخانه قديمي که احيا شده و روي دور توليد افتاده بود، به مديراني نالايق سپرده شد که روز بروز شرکت را به نابودي بيشتري کشاندند و نتيجه عدم پرداخت حقوق و مزاياي کارگران، تعديل نيرو و اخراج بود. حدود چهار هزار کارگر بخش هاي مختلف اين شرکت که ماه ها حقوق نگرفتن ديگر قادر به ادانه زندگي نبودند، به اعتصاب، تجمع و بستن جاده دست زدند؛ تا شايد با بازتاب اين اخبار در کشور توجه مسئولان بيش از پيش به حل مشکل اين واحد صنعتي، جلب شود.

کارگران اين شرکت در تمام تجمعات خود ۲ خواسته مهم يعني پرداخت حقوق معوق و بازگشت مالکيت کارخانه به بخش دولتي را مطرح مي کردند .

کم کاري مديران دولتي و خصوصي اين شرکت نشان داد که ضدانقلاب و دشمنان نظام اسلامي منتظرند تا از هر کمي و کاستي سوءاستفاده کرده و عوامل نفوذي خود همچون اسماعيل بخشي را براي انحراف مطالبات مردمي بکار گيرند.

به نظر مي رسد دستگاه هاي نظارتي در اين زمينه هنوز هم کوتاهي مي کنند که پيگيري نمي کنند چه کساني، چرا و چگونه اين شرکت را به دو جوان ۲۸ ساله و ۳۲ ساله بدون تجربه واگذار کرده اند و مديرعامل فراري اين شرکت هم اکنون کجاست؟

 

آتش سوزي هورالعظيم

آتش سوزي هورالعظيم و دودي که سه ماه مردم خوزستان را رنج داد

آتش سوزي هورالعظيم و سرايت دود آن به تمام شهرهاي غرب استان به مدت نزديک سه ماه

از روز ۱۲ تير آتش سوزي در هورالعظيم با علت نامعلوم آغاز شد و دود وسيع و خفه کننده اي را در هويزه و سوسنگرد و بستان منتشر کرد که خيلي زود، باد آن دود را تا اهواز نشر مي داد و موجبات آزار مردم گشته بود.

سازمان محيط زيست و هلال احمر و آتش نشاني تلاش هاي زيادي کردند تا از طريق بالگرد و هواپيماهاي آتش نشان آتش را خاموش کنند. اما وسعت آتش، خشکي تالاب و درگير بودن بخش عراقي هور در کنار کم توجهي وزارت خارجه به اين موضوع و طبيعتا همکاري ضعيف طرف عراقي تلاش آنها بي نتيجه بود.

نهايتاً کارشناسان به اين نتيجه رسيدند که تنها رهاسازي وسيع آب از سد کرخه مي تواند اين مشکل بزرگ و لاينحل را حل کند. اما وزارت نيرو با اين راه حل موافقت نمي کرد و به هشدارها وُقعي نمي نهاد. نهايتا آتش هور بعد از حدود سه ماه با آغاز بارش رحمت الهي خاموش شد و آنچه باقي ماند، خاطره “نانجيبي” سازمان آب و برق و ضعف استاندار خوزستان در پيگيري راه حل نهايي و وادار کردن وزارت نيرو به اجراي آن بود که باعث سه ماه رنج و زحمت مردم خوزستان، از بين رفتن تعداد زيادي گاوميش، تعطيلي صيد ماهيگيران، آلودگي زيست محيطي و نابودي نيزارهاي وسيع هورالعظيم شد.

فرياد خوزستان در گزارشي با عنوان “ دودستان و خيانت به نجابت خوزستان” به اين موضوع پرداخته بود.

 

طرح آبرساني غدير

تکميل جهادي خط لوله آب رساني غدير به همت قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء (ص)

با توجه به معضل پيش‌ آمده براي آب آبادان و خرمشهر،  قرارگاه مهندسي خاتم الانبياء پروژه غدير را آغاز کرد و طرحي با برآورد يک ساله را با کار شبانه‌روزي در مدت زمان کوتاهي اجرا کرد که اين سرعت عمل  با توجه به شرايط سخت جوي منطقه و گرماي طاقت‌فرساي بالاي ۵۰ درجه سانتيگراد که دماي هوا در حين جوشکاري داخل لوله‌ها حدود ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتيگراد نيز مي‌رسيد،  با اين حجم و زمان در نوع خود بي‌نظير بود.

سردار سرتيپ پاسدار عبدالله عبداللهي، فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص)، در خصوص طرح آبرساني غدير گفته بود: با توجه به مشکلات آب شرب استان خوزستان و تأکيد هميشگي رهبر معظم انقلاب مبني بر رسيدگي به مشکلات مردم در اين استان و حمايت دولت، طرح آبرساني غدير با هدف تأمين و رفع بحران آب از نظر کمي و کيفي براي ۲۵ شهر و بيش از ۱۶۰۰ روستاي شهرهاي غربي، مرکزي و جنوبي استان خوزستان شامل اهواز، آبادان، خرمشهر، دارخوين، شادگان و همچنين شهرهاي شوش، حميديه، بستان، سوسنگرد، هويزه و غيره توسط قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص) اجرا شد.

به گفته سردار عبداللهي آبرساني بهينه به چهار شهر دارخوين، شادگان، خرمشهر و آبادان‌ در سه نوبت کاري در اين منطقه ‌کار انجام شد و همان‌طور که وعده داده بوديم حتي زودتر از ‌پانزدهم تير‌ماه، مردم اين منطقه از آب شرب و باکيفيت بهره‌مند شدند.

 

فازنخست طرح ۵۵۰ هزارهکتاري

افتتاح فاز نخست طرح کشاورزي ۵۵۰ هزار هکتاري

۲۲ آبان ماه، با حضور معاون اول رئيس جمهور اسحاق جهانگيري و جمعي از مسئولان استاني احياي ۳۰۰ هزار هکتار از فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاري اراضي خوزستان و ايلام را مورد بهره برداري قرار داد و همزمان با اين رويداد، عمليات اجرايي فاز دوم اين طرح آغاز شد.

طرح احياي زمين هاي کشاورزي خوزستان و ايلام، با دستور مقام معظم رهبري در سال ۷۵ شروع شد. البته دستور اوليه ايشان در اين طرح احياي ۲ ميليون هکتار از زمين هاي دو استان بود که در صورت اجرا، کشور ما و کل کشورهاي منطقه را از مواد غذايي بي نياز مي کرد. اما دولت ها هر کدام در اجرا از مساحت اين طرح کم کردند تا اينکه اين مساحت اکنون پس از ۲۲ سال به ۵۵۰ هزار هکتار رسيده که ۳۰۰ هزار هکتار آن به بهره برداري رسيده.

از عوامل عدم توفيق اين طرح در اجرا، انتقال بي رويه آب کارون به استان هاي مرکزي براي مصارف شرب، کشاورزي و صنعت است.

اجراي فاز دوم به مساحت ۲۵۰ هزار هکتار نيز در همان روز کليد خورد.

فاز دوم طرح معطل تخصيص آب بود که در روز ۲۲ آبان اردکانيان وزير نيرو قول تامين آب فاز دوم را داد.

فاز دوم طرح در محدوده ي زمين هاي شمال استان است.

طرح ۵۵۰ هزارهکتاري نقش مهمي در اشتغال و توليد خوزستان خواهد داشت و اجراي آن يکي از نقاط قوت دولت فعلي است.

 

حمله تروريستي به رژه اهواز

حادثه تروريستي رژه نيروهاي مسلح ۳۱ شهريور اهواز، تلخ ترين اتفاق سال ۹۷ براي خوزستان بود. در اين حادثه که ۲۵ شهيد و ۶۰ مجروح داشت، در نوع خود در تاريخ انقلاب بي سابقه و عجيب بود. تروريست ها که همگي بلافصل به هلاکت رسيدند، از غفلت برگزارکنندگان رژه و مسلح نبودن نظاميان حاضر در مراسم سوء استفاده کرده و اين واقعه فجيع را رقم زدند. اکنون پس از گذشت قريب شش ماه از حادثه، خانواده هاي شهدا منتظرند تا درباره علل و کم و کيف توفيق تروريست ها در اين کشتار وحشيانه توضيحي بشنوند و مقصرين و کساني که در اين زمينه کوتاهي کرده بودند به مردم معرفي شوند.

تروريست ها از تکفيري هاي وابسته به عربستان و هدايت شده گروه هاي تجزيه طلب ضدانقلاب خارج از کشور بودند.

ويژه نامه شهداي ترور فرياد خوزستان قدم ناچيز تحريريه اين نشريه براي پاسداشت ياد و مظلوميت شهداي ترور رژه اهواز بود.

 

افتتاح تصفيه خانه فاضلاب شرق اهواز

افتتاح تصفيه فاضلاب شهري شرق اهواز

در سفر آبان ماه جهانگيري معاون اول رييس جمهور به اهواز، تصفيه خانه فاضلاب شرق اهواز که بزرگ ترين پروژه  SBR خاورميانه و سومين تصفيه خانه SBR جهان است و توان تصفيه ۱۱۲ هزار متر مکعب فاضلاب را در شبانه روز دارد، افتتاح شد.

با راه اندازي اين تصفيه خانه، فاضلاب هاي سرريز شده به کارون و فاضلاب هاي سرگردان در شرق اين کلانشهر تصفيه و از پساب آن  براي امور صنعتي و کشاورزي استفاده مي شود.

اعتبار اين پروژه بالغ بر يک هزار ميليارد ريال و از محل اعتبارات وزارت نيرو بوده است. سيستم تصفيه فاضلاب در اين تصفيه خانه به روش SBR يا همان راکتور ناپيوسته متوالي است. يک  فرايند هوازي تصفيه فاضلاب که اصلاح کيفيت فاضلاب به گونه اي است که آسيب به محيط زيست و اکوسيستم را به حداقل مي رساند.

 

راه اندازي خط توليد نيشکر هفت تپه

دهم آذر ماه، کارگران شرکت نيشکر هفت تپه  پس از ۲۷روز تعطيلي ، با توافق حاصل شده با کارفرماي جديد  بر سر کار خود برگشته و فعاليت خود را از سر گرفتند.

تمام واحدهاي مختلف اداري، صنعتي، ترابري، کوره بخار، بازرگاني، آسياب ها و توليد و تعميرات فعاليت خود را آغاز کردند. اورهال کارخانه و برداشت نيشکر براي راه افتادن خط توليد انجام شد.

هيأت نظارتي به رياست دادستان استان خوزستان و نماينده استانداري در شرکت نيشکر هفت تپه تشکيل شد تا به صورت هفتگي بر روند فعاليت اين شرکت نظارت کرده و اتفاقات را به لحاظ فني و مالي رصد کنند.

مديرکل هماهنگي امور اقتصادي استانداري خوزستان با اشاره به اين‌که اورهال شرکت نيشکر هفت تپه شوش در حال انجام است، گفته بود: حداکثر تا ۱۰ روز آينده تعميرات اساسي در اين شرکت به پايان مي‌رسد و کوره‌هاي بخار که به عنوان نقطه آغازين کارخانه است، شروع به کار مي‌کنند و نيشکر نيز برداشت و براي توليد شکر تحويل کارخانه داده مي‌شوند.

بن عباس اظهار داشت: تعيين هيأت نظارت بر شرکت نيشکر هفت تپه شوش به دستور استاندار خوزستان در راستاي عدم تکرار مشکلات اخير و پرداختي‌ها است.

 

سيل رفيع

سيل

يکي از اتفاقات ناراحت کننده سال ۹۷ در خوزستان سيل بهمن ماه منطقه سوسنگرد، هويزه و بستان بود. علت وقوع سيل رهاسازي آب از سد کرخه بود که به تشخيص کارشناسان وزارت نيرو و براي جلوگيري و کنترل سرريز سد بخاطر بارندگي هاي فراوان بود در حاليکه وزارت بايد اين مسئله را از قبل پيش بيني و در تابستان با رهاسازي، آب کشاورزي شهرها و روستاهاي زيردست را تأمين مي کرد!

در اين سيل روستاهاي مسر کرخه خسارات زيادي را متحمل شدند.

فرياد خوزستان در پرونده ويژه شماره ۱۷ با موضوع سيل رفيع بطور کامل اين موضوع را مورد بررسي قرار داد.

 

استعفاي آيت الله جزايري

در نماز جمعه ۷ بهمن، آيت الله جزايري اعلام کرد که بعلت بيماري ديگر قادر به ادامه حضور در مسئوليت امامت جمعه اهواز را ندارد و چند روز بعد با سفر به تهران و حضور در دفتر مقام معظم رهبري از امامت جمعه و نمايندگي ولي فقيه در خوزستان استعفا داد. ايشان ازين پس با نمايندگي مردم خوزستان در مجلس خبرگان و زعامت حوزه هاي علميه استان در کنار مردم شريف و ولايتمدار و دوستدار علماي خوزستان خواهد بود.

آيت الله از پيش از انقلاب اسلامي از چهره هاي شناخته شده خوزستان در اجتهاد، مبارزه و خدمت به مردم بود و بعد از انقلاب نيز به عنوان نماينده امام خميني (ره) و پس از آن آيت الله خامنه اي رهبر استان فعاليت مي کردند و خدمات درخشاني به مردم، انقلاب و تشيع نمودند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.