امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 25 April , 2024
امروز : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 703
  پرینتخانه » دسته مطالب اسلایدری, سیاسی تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2018 - 1:02 | | ارسال توسط :

آیت الله حیدری، بخاطر انقلاب و مردم، فریاد کنید/تخریب آیت الله حیدری، خفه کردن فریاد خوزستان است

آیت الله حیدری، بخاطر انقلاب و مردم، فریاد کنید/تخریب آیت الله حیدری، خفه کردن فریاد خوزستان است جوابی به مطلب اخیر سایت خورنا در تحریف سخنان آیت الله حیدری سایت اطلاع رسانی اصلاح طلب خورنا در روزهای اخیر یادداشتی را به قلم فردی به نام “رضا اسدالهی” علیه آیت الله دکتر حیدری با تیترِ «آشیخ […]

آیت الله حیدری، بخاطر انقلاب و مردم، فریاد کنید/تخریب آیت الله حیدری، خفه کردن فریاد خوزستان است

آیت الله حیدری، بخاطر انقلاب و مردم، فریاد کنید/تخریب آیت الله حیدری، خفه کردن فریاد خوزستان است

جوابی به مطلب اخیر سایت خورنا در تحریف سخنان آیت الله حیدری

سایت اطلاع رسانی اصلاح طلب خورنا در روزهای اخیر یادداشتی را به قلم فردی به نام “رضا اسدالهی” علیه آیت الله دکتر حیدری با تیترِ «آشیخ محسن، به خاطر انقلاب و مردم سکوت کنید» منتشر کرد؛ لازم است نکاتی را در این زمینه عرض کنم:

اولاً، بعد از سرچ مفصل این نام در گوگل و فضای مجازی هیچگونه اثر، یادداشت، گزارش خبری، پیج اختصاصی و حتی تصویر خشک و خالی پیدا نشد که بدانیم نویسنده چه کسی است و چه سابقه ای دارد تا پاسخ شایسته ای را به وی عرض کنیم. بعد از تحقیق از برخی فعالان رسانه ای و اصحاب رسانه خوزستان متوجه شدیم به احتمال زیاد این نام مستعار است و سایت خورنا مسئول اصلی انتشار این یادداشت است.

ثانیاً تیتر و بدنه مطلب از ادبیات سخیف و زشتی استفاده کرده و یک عالم دینی و مجتهد و نماینده مردم شریف خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را با نام کوچک خطاب قرار داده و مدام با بی ادبی به ایشان اهانت کرده و از الفاظ زشتی استفاده کرده است که نیازی به پاسخ ندارد. یک نویسنده نسبتاً محترم هم می داند وقتی می خواهد یک عالم دینی یا اصلا شهروند عادی را مخاطب قرار دهد با الفاظ سبک و یا اسم کوچک مخاطب قرار ندهد. عجیب است از جریانی که نامه نگاری اخیر یک عالم دینی به عالم دیگر را اهانت می دانند اما خود با بدترین ادبیات به یک عالم دینی و نماینده خبرگان رهبری اهانت می کنند و کسی معترض نمی شود.

ثالثاً خورنا در این مطلب سخیف سعی داشته، هم راستا با اربابان سیاسی خود در کشور و استان، مطالبات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، زیست محیطی، انتقال افراطی آب به استان های کویری و مشکلات استان را که در سال های اخیر توسط آیت الله حیدری بیش از سایرین، فریاد زده شده است را قومیتی جلوه دهد! هیچ فراموش نمی کنیم دستور انتقال آب به یزد و کرمان اولین بار در دولت اصلاحات و به دستور خاتمی و عارف صادر شد و اصلاح طلبان خوزستان هیج مطالبه ای در این زمینه نداشته اند. این جریان بالعکس تلاش کرده که هرگونه مطالبه گری مشکلات خوزستان را قومیتی جلوه دهند! در ۵-۶ سال اخیر که انتقال آب به شکل عجیبی چند برابر شده فقط عده قلیلی به این مسئله معترض شدند و یکی از منتقدین اصلی آیت الله حیدری بود اما جالب است مسئولین ارشد دولتی اعم از استاندار و مدیران ارشد سازمان آب و برق و کشاورزی و غیره به همراه فعالان اصلاح طلب و رسانه های وابسته ای چون خورنا هیچوقت علیه تصمیم دولت نایستادند بلکه توجیه کردند و منتقدین را با برچسب احمدی نژادی و قومیتی و غیره نواخته اند!

رابعاً در بخشی از این یادداشت آمده که آیت الله حیدری سردسته گروهک تروریستی را لُر خوانده! این دروغ بزرگ از سایت خورنا عجیب نیست. بارها سایت خورنا سعی کرده با دروغگویی و سوءاستفاده از عواطف قومیت های مختلف دیگران را قومیت گرا بخواند تا عواطف دیگر قومیت ها را شعله ور کند و این دروغگویی خود مصداق تفرقه افکنی است. این دروغ در حالی است که آیت الله حیدری می گوید: « دشمن تلاش می کند حادثه تروریستی اهواز را به نام قوم عرب معرفی کند که باید گفت: حساب چند تروریست از مردم عرب مومن و وفادار به نظام و انقلاب که در عمر ۴۰ ساله انقلاب به خصوص در هشت سال دفاع مقدس وفاداری خود به نظام را به اثبات رسانده اند جداست. اقوام شریف ایرانی نظیر لر، عرب، فارس و بختیاری همیشه در خط انقلاب، نظام، تشیع و ولایت اهل بیت (ع) هستند لذا نباید یک یا چند نفر جنایتکار را به این قوم ها نسبت داد. توهین و نسبت دادن ناروا به هیچ قومیتی را جایز ندانسته بلکه آن را حرام می دانم مخصوصا نسبت به لرها و بختیاری ها که جزو اقوامی هستند که از نظر طرفداری اهل بیت (ع) بی نظیر هستند.»

خامساً در ادامه خورنا تلاش می کند مطالبه گری آیت الله حیدری را در راستای فعالیت های قومی قبیله ای مطرح کند تا تیغ این مطالبه گری در انظار عموم و مسئولین کُند شود. به راستی کدام یک از شخصیت های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و دینی در خوزستان به اندازه آیت الله حیدری مطالبات خوزستان را فریاد زدند؟ کدام یک از فرزندان خوزستانی در سطح کشور که مسئولیت کشوری گرفتند و دارند، توانسته اند یک درصد آیت الله حیدری مشکلات خوزستان را فریاد بزنند و مطالبه گری کنند؟ چرا یک عده بدنبال خفه کردن تنها صدای مطالبه گری در استان هستند؟ هدف این ترور شخصیتی چیست؟

سادساً خورنا بدنبال این است تا بگوید مطالبه گری آیت الله حیدری باعث سوءاستفاده دشمنان شده است. اما اصحاب رسانه و پیگیر که مدام شبکه های تکفیری و تجزیه طلب را پیگیری می کنند، می توانند شهادت دهند که بیشترین حملات این رسانه ها به آیت الله حیدری است. براستی چرا تهدیدهای الاحوازیه و داعش و تکفیری ها علیه آیت الله حیدری توسط خورنا و سایر فعالان مدعی اصلاحات دیده نمی شود و همسو با آنان به آیت الله حمله می کنند؟

سابعاً اما در ادامه، مسئله ای که خورنا به بهانه آن به آیت الله حیدری حمله می کند، بحث تخصصی ایشان در یک کارگروه علمی است. در این کارگروه که به عنوان ریشه یابی حادثه تروریستی برگزار شد آیت الله کعبی در زمینه مسائل حقوقی و آیت الله حیدری در حوزه ریشه های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و قدیری ابیانه در این نشست علمی تخصصی سخنرانی کرده اند. آیت الله حیدری در این زمینه تأکید می کند که اولاً ریشه این حادثه اعتقادی_تکفیری است. با توجه به کلیپ منتشر شده اینها عناصر تکفیری بوده اند و اساساً بحث قومیتی دلیل اصلی نیست. ثانیا ما باید علل گرایش عده خیلی قلیل از جوانان خوزستان خاصه جوانان عرب را به تکفیری ها بدانیم که یکی از عوامل آن فقر فرهنگی است و عامل دیگر هم حس تبعیضی است که جوان عرب دارد. وقتی می بیند از بین مسئولین ارشد استان (نه نماینده ها که با رأی مردم انتخاب می شوند) این حس وجود دارد که مثلا مسئول عرب نباشد احساساتی میشوند. وگرنه قومیت نه ملاک برتری است نه ملاکی برای انتصاب در یک جایگاه. لکن این تبعیض خطرناک است و … . آیت الله در اینباره یک آماری می دهند که در بین مسئولین اصلی استان شاید ۵ درصد هم عرب نباشد و این برای جوانانی که مبنا نداشته و تحت تأثیر رسانه های دشمنان هستند گمراه کننده است.
ناگفته پیداست که آیت الله حرف قومیتی یا خلافی نزده اند و در یک نشست تخصصی نظر خودشان را میدهند.
بی انصافی اما کار را به آنجا می رساند که خورنا و برخی از فعلان اصلاح طلب این اظهارنظر کاملا تخصصی و دلسوزانه را در یک نشست علمی، دستمایه تخریب و ترور شخصیت قرار داده اند! اساساً بحث ایشان بر سر سهمیه بندی مسئولیت ها نبوده و نیست. بلکه می گوید یک تبعیض قومیتی دیده می شود که باید برداشته شود و برمبنای شایسته سالاری –نه قومیت- مسئولین منصوب شوند.

ثامناً در پایان خورنا تیر نهایی خود را شلیک می کند و با توصیه می گوید بهتر است شما فقط در خبرگان فعالیت کنید و کاری به مسائل و مشکلات خوزستان نداشته باشید! این بند پایانی دقیقاً هدف اصلی خورنا و اصلاح طلبان و دولتمردانی است که تلاش می کنند صدای مطالبه گری و عدالتخواهی خوزستان را خفه کنند.
در این زمینه باید گفت: اولاً نمایندگان خبرگان علاوه بر وظیفه اصلی که انتخاب رهبری در وقت نیاز است، بعنوان حلقه اتصال بین مردم و مطالبات و مشکلات مردمی با نظام اسلامی هستند که باید ایفای نقش کنند و ثانیاً از آنجائیکه خبرگان می توانند بر دستگاه ها و قوای زیر نظر رهبری نظارت داشته باشند نظارت بر دولت و سایر دستگاه ها یک تکلیف است؛ پس چرا این جماعت از یک عالم دینی که جدا از وظیفه قانونی خود در خبرگان به توصیه دین، مسائل مردم را فریاد می کند واهمه دارند و با تقطیع و تحریف سخنان قصد داشته تا وی را ترور شخصیت کرده و در انظار تخریب کنند؟

 

در پایان کافی است واژه «قومیت» را در صفحه سایت خورنا جستجو نموده تا نتایج جالب زیر را ببینید. مطالب زیر تنها بخشی از یادداشت ها، گزارش ها و مطالب قومیت گرای خورناست که خود پرچمدار تفرقه افکنی و قومیت گرایی در خوزستان است:

عناوین مطالب:

۱٫مستاجر جدید پنج طبقه کیست – ۲۰مهر۹۷

در این مطلب نمایندگان را متهم به قومیت گرایی می کند و مدعی است نمایندگان فلان قومیت در حال قومیت گرایی اند! آیا این اتهام زدن به نمایندگان از هر قومیتی باشند خود باعث تشدید اختلافات قومیتی نیست؟ چرا به راحتی دیگران را با برچسب قومیت گرایی قصد دارند از صحنه بیرون کنند؟ چرا مدام مباحث سیاسی را به درگیری قومیتی تنزل می دهند؟

۲٫ از قومیت‌زدگی در مراکز علمی و اقتصادی تا فقدان سند چشم‌انداز توسعه خوزستان – ۲۸ مهر ۹۷٫ در این یادداشت، خورنا سعی کرده که مراکز علمی و اقتصادی خوزستان تماماً قومیت گرا معرفی کند و وضعیت استان را بغرنج نشان دهد و این حس تبعیض قومیتی را شعله ور کند! عجیب است که حالا خورنا مدعی است تبعیض قومیتی وجود ندارد و آیت الله حیدری حس تبعیض را تزریق می کند!

۳٫ قوم گرایی آفت توسعه استان – ۲۹ مهر ۹۷
خورنا در این مطلب تمام مناصب استان را قومیتی می داند. مدعی است که عزل و نصب ها در استان قومیتی است! اما حالا خورنا مدعی است اگر کسی(آیت الله حیدری) گفت تبعیض قومیتی وجود دارد و خطرناک است و باید رفع شود تا تکفیری ها و تجزیه طلبان نتوانند سوءاستفاده کنند، پس قومیت گراست!!

۴٫ دید مسئولان نسبت به خوزستان چگونه است؟ دلسوزانه یا دل سوزانه؟ – ۶ تیر ۹۵
بخشی از محورهای این مطلب خورنا: «در حال حاضر میتوان استان خوزستان را آفریقای دوم خواند چرا که منابع کل کشور از این استان زرخیز تامین میشود اما متاسفانه کوچکترین توجهی به مردم این استان از سوی مسئولان نمی شود. جوانان خوزستانی در بسیاری از زمینه ها توانایی فعالیت مانند باقی جوانان کشور را دارند اما متاسفانه زمینه فعالیت آنان از سوی مسئولان فراهم نمیشود و ساده ترین مشاغل به نیروهای غیربومی سپرده میشود و جوانان این استان زرخیز فقط به نظاره فعالیتهای جوانان غیربومی نشسته اند. حال که استان خوزستان دین خود را به اسلام و کشور در تمام دوران انقلاب اسلامی ادا کرده و دشمنان سعی در ایجاد تفرقه با بهره گیری از تفاوت قومیتی در این استان دارند بر مسئولان واجب است که به این استان زرخیز توجه خاص کرده. ». مشخص است که متأسفانه این مشکلات در استان وجود دارد و خورنا به درستی به این مشکلات نیز اشاره می کند اما آیا این مطالب حس تبعیض را به قومیت ها تزریق نمی کند؟ و فقط مطالبات به حق و دلسوزانه آیت الله حیدری باعث سوءاستفاده دشمنان می شود!

۵٫ غلامعلی رجایی مشاور آیت الله هاشمی رفسنجانی در گفتگو با خورنا در ۶ تیر ۹۵ می گوید: «از قومیت های مختلف در مدیریت استان استفاده شود»!

۶٫ «ده تفاوت عجیب خوزستان با سایر استان ها» – ۲۶ مرداد ۹۵: «توی استان های دیگه وقتی یک کارخونه یا صنعت جدید ایجاد شد اول نیروهای مورد نیاز رو از رییس تا آبدارچی از داخل استان خودشون تامین میکنن بعد اگه ظرفیتی باقی موند از سایر استانها نیرو میگیرن. توی خوزستان اول از سایر استانها نیروها رو جذب میکنن بعد یه کارخونه یا صنعت جدید برای اون نیروها ایجاد میکنن بعد اگه ظرفیتی باقی موند برای مشاغل رده پایین از بومی های خوزستان نیرو میگیرن!! استانهای دیگه معمولا از یک قومیت مشخص تشکیل شده و روسای ادارات کلان اون استان از افراد همون قومیت استان هستن. خوزستان بالاترین تنوع قومیتی کشور رو داره ولی روسای ادارات کلانش از اقوام خارج از استان تامین میشه!!». هر خواننده ای مطلب بالا را در سایت خورنا می خواند این تبعیض قومیتی و استانی را متوجه می شود.

۷٫ ولی الله شجاع پوریان پدر معنوی سایت خورنا که چندسالی است روزنامه همدلی را در تهران راه انداخته است در تاریخ ۲۹ مهر ۹۶ تیتر عجیبی را در روزنامه خود منتشر کرد: «زنان عرب؛ از زنده به گوری تا وزارت» که ضمن تقدیر از وزیر شدن یک زن بلوچ در امارات، سعی کرده زنان خاصه زنان عرب در خوزستان را مظلوم و منزوی نشان دهد که این مطلب به مذاق فعالان عرب خوش نیامد و باعث اختلاف جدی شد و در سایت خورنا نیز منتشر شد.

۸٫ فریاد تمدن از گلوی نژادگرستی – ۲۱ دی ۹۶: خورنا در این مطلب آورده: «خیلیا یادشون نیست توهمون عرب خوزستانی هستی که تالابتو خشکوندن ، نفتتو بردن ، زمیناتو شوره زار کردن اما بازم تحمل کردی و میکنی بخاطر یکپارچگی وطنت . سالهاست مردم خوزستان انواع و اقسام طعنه و نیش و کنایه های زیر پوستی برخی هموطن نماها و مجری های صداوسیما رو میشنون …». برداشت شما از این مطلب خورنا چیست؟

۹٫ خورنا در یادداشتی در ۲۰ مهر ۹۷ به ریشه یابی حادثه تروریستی ۳۱ شهریور می پردازد. مطلبی که با عنوان «چرا به اینجا می رسیم؟ نگاهی به دلایل شکل گیری قوم گرایی افراطی از منظر سیاست های اجرایی» منتشر شد و مخلص کلام این یادداشت این است که حادثه تروریستی را قومیتی دانسته و عامل آن را هم ظلم و تبعیض در حق قومیت عرب میداند! نکته بسیار مهمی که اساساً همه تلاش کرده اند این حادثه را به هیچوجه به یک قومیت نسبت ندهند اما خورنا با کمال وقاحت و با بکارگیری الفاظ قلمبه سلمبه ی مثلا علمی! همان حرف دشمن را تکرار کرد.

در پایان باید عرض کنیم دوستان واقعی و دلسوز این مردم شناخته شده و تثبیت شده اند و اگرچه برخی با ترور شخصیت علمای فاضل و انقلابی سعی دارند به اهداف کوتاه مدت خود که همانا منافع سیاسی و حزبی و شخصی است برسند اما مردم شریف خوزستان از همه اقوام و طوایف، صلاح خود را بهتر از آنانی میدانند که همسو با تکفیری ها و تجزیه طلبان علمای بزرگوار و عدالت طلب را تخریب می کنند. امروز آیت الله حیدری به عنوان یک شخصیت دینی و انقلابی، عدالتخواه، مطالبه گر، ولایی و وطن دوست در بین مردم و اقوام مختلف مطرح بوده و این ترور شخصیت ها راه بجایی نخواهد برد. بی شک پشت پرده این تخریب ها تلاش مافیایی است که قصد دارد صدای مطالبات مهم خوزستان در عرصه های زیست محیطی، انتقال افراطی آب، مشکلات بهداشتی، آموزشی، اقتصادی، عمران و آبادی که امروز از حلقوم امثال آیت الله حیدری خارج شود را خفه کند و همه باید هوشیار باشیم و پشت پرده این تحرکات را بدرستی بشناسیم.
امیدوار است پایگاه خبری خورنا این یادداشت انتقادی را در کنار یادداشت خود منتشر کند تا مخاطبین با این پاسخ ها نیز مواجهه شوند.

آیت الله حیدری، بخاطر انقلاب و مردم، فریاد کنید/

داود مدرسی یان

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.